Partnereink
teka.jpg
BLUM vasalatok
 
Alig készül műhelyünkben bútor, melyben ne alkalmaznánk a világszerte elterjedt és elismert BLUM vasalatokat. Ajtók, fiókok és felnyílók tökéletes mozgatása, valamint az optimális tárolótér kihasználás az irányadó termékeikre nézve, melyek átgondolt funkcióval, felismerhető design-nal és hosszú élettartammal rendelkeznek.
www.blum.hu          Katalógus
Lapanyagok, bútorlapok
 
Bútoraink legfontosabb alapanyaga a különböző felületbevonattal ellátott faforgácslap, natúr, laminált, dekorozott vagy furnérozott kivitelben. Szívesen dolgozunk furnérozott és tömörfa alapanyagokból, melyek magasabb szakmai és technikai felkészültséget igényelnek.
Ebben partnereink:
Katalógus
Katalógus
 
blanko.jpg
loc.jpg
Perforált lapok
 
Gyakran alkalmazzuk munkáink során a LOCATELLI és PERFETTI perforált lapokat, melyek bútoripari- és belsőépítészeti alapanyagként egyszerre funkcionálisak és dekoratívak. A különböző, választható alapanyag-fajta és perforáció-minta biztosítja a széles skálájú felhasználási lehetőséget, legyen szó ajtóbetétről, térelválasztóról, üzlet, vagy lakás dekorációról.
 
Bútor alkatrészek és kiegészítők
 
Az egyedi tervezéskor felmerülő kívánságok, ötletek megvalósítása során gyakran használjuk a FOREST, HÄEFELE, KESSEBÖHMER cégek magas minőségű bútorvasalatait, kiegészítőit. E cégek minőségi alapanyagai, megbízható szerelvényei és vonzó, a legújabb divatirányzatokhoz is illeszkedő díszítő és kiegészítő elemei mind hozzájárulnak a színvonalas, minőségi bútorgyártáshoz.
kitma.JPG.jpg
ajto_tomorfa.jpg
Konyhai munkalapok
 
Konyháink, fürdőszobáink pultjai több tucatnyi színből választhatók, 28 és 38mm vastagságban, matt és magasfényű variációkban, standard (60cm) és extra 120cm-ig) mélységben, posztformingolt, acrylux, PP designo, vagy tömörfa élzárással.
Ezenkívül különböző élzárási módok közül választhatnak vevőink, úgy mint az acrylux, PP designo, vagy a tömörfa élzárások. Ebben partnerünk: www.hungarolap.hu 
 
Sík és díszüvegek
 
Nélkülözhetetlen kiegészítői egy szép konyha-, nappali bútornak, térelválasztónak az üveg-felületek. A változatos, fantáziadús üvegmintázatok használata már önmagában egyedivé varázsolja berendezésünket, mely így igazi díszévé válhat lakóterünknek.
 

világítástechnika
 
Kezdőlap Kezdőlap Szolgáltatásaink Termékeink Partnereink Rólunk írták Kapcsolat