Termékeink
teka.jpg
TEKA beépíthető készülékek
 
Megbízható minőség.
A konyhatechnikát tekintve a TEKA egyike a vezető beépíthető készülék márkáinak, teljes választékot kínálva a vevői igényeknek megfelelően, az alábbi beépíthető termékekből:- elektromos-, gáz- és mikrohullámú sütők, gáz-, kerámia-, indukciós főzőlapok, dominó elemek, páraelszívók, hűtőszekrények, mosó- és mosogatógépek.
 
 
BLANCO mosogatók
 
A BLANCO egyike az extra osztályú mosogatók vezető gyártóinak. Az egyes, egymással tökéletesen összehangolt darabok, kezdve az ötletes mosogatón, folytatva a hozzáillő csapteleppel, egészen a hulladékosztályozó tároló-rendszerekig, mind-mind a konyhai munka kényelmét szolgálják. A BLANCO mosogatók felületeinek ellenálló képessége egyedülálló, tisztán tartásuk egyszerű.
sarok.JPG
stanley.jpg
STANLEY, KITMAR tolóajtók
 
Szinte minden háztartásban, munkahelyen komoly feladatot jelent a különböző tárolási feladatok megoldása. Többféle típusú, toló-, csukló-, és nyílóajtós, beépített szekrényrendszerek készítésével segítünk ideális megoldást találni az otthonok, irodák tárolási problémáira. Mind a kanadai STANLEY, mind a spanyol KITMAR ajtóvasalatok kiváló minőségű alapanyagból készülnek, széles szín-, elrendezési- és méretválasztékukkal eleget téve a vevői kívánságoknak.
 
BIO-TEXTIMA ágyrendszerek
 
A Bio-Textima cég filozófiájához csatlakozva, cégünk is aktívan részt kíván venni az egészséges alváskultúra megteremtésében és elterjesztésében, ezért ajánljuk és használjuk fel jó szívvel e kiváló magyar cég ágyrendszereit, bio-termékeit. A többszörös BNV-, Magyar Termék Díjjal kitüntetett BIO-TEXTIMA termékek kizárólag első osztályú, természetes anyagokból készülnek, nagy figyelmet fordítva arra, hogy minél több gyermeknek és felnőttnek tegyék lehetővé a nyugodt, allergénmentes pihenést.
 
agy.JPG
ajto.JPG
FÓLIÁZOTT ÉS TÖMÖRFA ajtófrontok
 
Az általunk használt 3D fóliás ajtófrontok színvonalát a megbízható nyugat-európai beszállítók minőségi alapanyagai biztosítják, melyek a legújabb technológiával készülnek, kitűnően vizsgáztak mind a német konyhateszteken, mind a KERMI-minősítéseken. A bőséges színvilágú és marásmintájú kínálat melyek itt tekinthetők meg.
 
Tömörfa ajtófront kínálatunkban megtalálható az éger-, bükk-, tölgy-, cseresznye-, fenyő-, akácfa, ezek natúr, illetve színezett változatai itt tekinthetők meg.
Katalógus 
 
VILÁGÍTÁS
 
A bútor- és belsőépítészeti tervezéskor kihagyhatatlan elem a megfelelő világítás, legyen az akár a bútorba, álmennyezetbe beépítve, akár önálló, dekorációs és funkcionális elemként jelen a térben.
Tevékenységünkből adódóan elsősorban a beépített világítási elemeket használjuk fel: fénycsöves és halogén világítást és az egyre inkább tért hódító LED-es világítási megoldásokat.
 

világítástechnika
 
Kezdőlap Kezdőlap Szolgáltatásaink Termékeink Partnereink Rólunk írták Kapcsolat